Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Γκερέρο- Υπογράφει το συμβόλαιο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις υπογραφές των συμβολαίων.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Γκερέρο- Υπογράφει το συμβόλαιο

Από τα ξημερώματα ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται στην Ελλάδα όπως σας έγραψε πρώτο το fosonline.gr προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος πρώην επιθετικός της Λεγανές έχει έρθει στη χώρα μας μαζί με τη σύζυγο του αφήνοντας με το στυλό στο χέρι της Λεγανές που ετοιμαζόταν να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Η πρώτη μέρα είναι αρκετά κουραστική για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στο Metropolitan, όπου πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε με επιτυχία και δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει ότι προχωράει κανονικά η μεταγραφή του.

Ο Γκερέρο βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας μαζί με τη σύζυγο του και αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τους "ερυθρόλευκους". Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για συμβόλαιο δύο ετών με τον Ισπανό επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε αυτό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται εντός της ημέρας και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους Πειραιώτες.