Γιατί ακούγονται έντονα τις τελευταίες μέρες οι Ρέις και Μπιόρκαν για τον Ολυμπιακό

Υπάρχει λόγος που ο Ματέους Ρέις και ο Φρέντρικ Μπιόρκαν έχουν ακουστεί όσο κανένας άλλος υποψήφιος μεταγραφικός στόχος το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Απλώς ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε, γιατί πρόκειται για περιπτώσεις που θα αφορούν την επόμενη σεζόν. 

Γιατί ακούγονται έντονα τις τελευταίες μέρες οι Ρέις και Μπιόρκαν για τον Ολυμπιακό

Ματέους Ρέις και Φρέντρικ Μπιόρκαν... Τίποτα δεν βγαίνει τυχαία ως προς τους δύο αριστερούς μπακ. Και με τους δύο έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, ασχέτως αν δεν είναι της παρούσης να γίνει κάποια κουβέντα σε σοβαρή βάση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το ματς με τον Άρη και την Τρίτη (1/12) πάνε στην Μασσαλία για τον «τελικό» με την Μαρσέιγ.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός 365 μέρες τον χρόνο έχει ανοικτές τις «κεραίες» του για μεταγραφικής φύσεως ζητήματα. Ο Ματέους Ρέις έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το «μπάσιμο» της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν δείχνει ιδιαίτερη «κάψα» να μετακομίσει στο Ζοσέ Αλβαλάδε. Άλλωστε, στην τελευταία μεταγραφική περίοδο έκανε «επανάσταση» στην Ρίο Άβε και έχασε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μίλαν, επειδή δεν τον άφηνε η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου να πάει στον Ολυμπιακό.

Οπότε, από το καλοκαίρι έχει δείξει την προτίμησή του. Το ίδιο και ο Φρέντρικ Μπιόρκαν, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στη συγκεκριμένη προοπτική.

Η Μπόντο Γκλιμτ που του χρόνου θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, είναι ζεστή στο να παραχωρήσει τον 22χρονο Νορβηγό αριστερό μπακ.

Γιατί, όμως, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να είναι σε ανοικτή γραμμή με δύο αριστερούς μπακ; Η απάντηση είναι εύλογη... Τον Ιούνιο ο Χολέμπας κλείνει τα 37 και μπαίνει στα 38. Ο δε Βινάγκρε είναι δανεικός από την Γουλβς και έχει ρήτρα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, καλά κάνει ο Ολυμπιακός και προετοιμάζει το έδαφος από τώρα για το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε ότι για τον Ποντένσε είχε ξεκινήσει συζητήσεις τον Νοέμβριο του 2017 και τελικά τον απέκτησε δέκα μήνες αργότερα.

Το «σήμερα» πάντως λέει... Χαριλάου. Αυτό «καίει» τον Μαρτίνς και όχι τα μεταγραφικά σενάρια. Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί ο Ρέις, ο Μπιόρκαν ή οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής που δεν ανήκει στον Ολυμπιακό.