«Αντίπαλος» και η κούραση για τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή για να πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη (28/11, 19.30).

«Αντίπαλος» και η κούραση για τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ του Σαββάτου (28/11, 19.30) το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι του στη Super League. Ένα ματς που βάσει της βαθμολογικής θέσης των «ερυθρόλευκων» και του Άρη, είναι παιχνίδι «κορυφής».

Ενδεκάδα δεν έχει δείξει ο Μαρτίνς, οπότε όλα είναι ανοικτά ως προς τα πρόσωπα κυρίως στην επίθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε ξανά το σχήμα με τους τρεις σ τόπερ.

Εκείνο που έχει σημασία πάντως είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε το τελευταίο διήμερο στον Ρέντη να κάνει μία τρόπον τινά διαχείριση στις προπονήσεις, καθώς τα σημάδια κόπωσης από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν εμφανή.

Ο «κυνικός» επιθετικά και πολύ πειθαρχημένος αμυντικά Άρης προετοιμάστηκε μία εβδομάδα για το ματς του «Κλ. Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία προπόνηση της προκοπής, καθώς όταν έχει προηγηθεί ένα επίπονο ματς με την Σίτι για το Champions League, ήταν αναπόφεκτο να πάει πιο συντηρητικά στον Ρέντη.

«Αντίπαλος» λοιπόν για τον Ολυμπιακό θα είναι και η κόπωση, ξέχωρα από το εξαιρετικό σύνολο που έχει φτιάξει ο Άκης Μάντζιος και το οποίο έχει μάθει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Συν τοις άλλοις, οι «κίτρινοι» με βάση τα ρεπορτάζ ποντάρουν πολύ στην κούραση των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών και για αυτό το λόγο, σκοπεύουν με το «καλημέρα» να μπουν και να πιέσουν ψηλά τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, ο Μαρτίνς δεν έκανε... σοφότερους τους παίκτες με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή (27/11) στον Ρέντη. Είναι δεδομένο πάντως ότι θα ήθελε να έχει οπωσδήποτε τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει ο Μαροκινός, ο οποίος μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από 10 μέρες ταλαιπωρίας με την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.