Ψάχνει (ακόμη) τα πατήματά του ο Πέπε στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία στον Πέπε να παίξει βασικός στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, με τον Πορτογάλο χαφ να ψάχνει ακόμη τα πατήματά του.

Ψάχνει (ακόμη) τα πατήματά του ο Πέπε στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταφέρει να κάνει μία φουλ προπόνηση στους παίκτες του ενόψει Άρη και αυτό φυσικά είναι λογικό, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» αναγκαστικά κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το τελευταίο διήμερο λόγω της υπερπροσπάθειας με την Μάντσεστερ Σίτι.

Έως και τα Χριστούγεννα τα ματς του Ολυμπιακού θα είναι ανά τρεις-τέσσερις μέρες, όπερ σημαίνει ότι θα αναγκαστεί ο Μαρτίνς να κάνει μία διαχείριση του ρόστερ του, ώστε να μην αντιμετωπίσουν ορισμένα από τα βασικά του «όπλα» προβλήματα τραυματισμών ή κόπωσης.

Σταδιακά προσπαθεί να βάλει στην «εξίσωση» αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως είδαμε για παράδειγμα στην ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Σίτι. Χρησιμοποίησε βασικό τον Πέπε αντί του Μπουχαλάκη και αυτό που ζήτησε από τον συμπατριώτη του δεν ήταν τίποτε άλλο από το να ηρεμήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Πέπε έδειξε ότι ακόμη ψάχνει τα πατήματά του.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι από δικό του επιπόλαιο λάθος έξω από την περιοχή (σ.σ. καθυστέρησε να πάρει μία απόφαση, όταν πήρε την μπάλα στα πόδια του και άργησε χαρακτηριστικά να απομακρύνει όταν είδε να «πολιορκείται» από Άγγλους), η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Στέρλινγκ πριν καν συμπληρωθεί το 10’. Ας όψεται, όμως, ο Σα που είπε «όχι»...

Ο Μαρτίνς περιμένει από τον Πέπε να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν, καθώς κοντεύουμε στην ολοκλήρωση του α’ γύρου της σεζόν και ακόμη δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Πέρασε φυσικά έναν σοβαρό τραυματισμό τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Δεκέμβριο και ακόμη ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει βρει τον εαυτό του.

Με τον Άρη θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε από την αρχή, είτε στο δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο θα συμβεί και με την Μαρσέιγ. Ο Μαρτίνς περιμένει από τον Πέπε, την απόκτηση του οποίου είχε ζητήσει διακαώς το καλοκαίρι, να δώσει τις απαιτούμενες βοήθειες, γιατί πρόκειται για έναν χαρισματικό και με μπόλικη ποιότητα ποδοσφαιριστή. Η σεζόν μπαίνει σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.