Με Ελ Αραμπί, Χολέμπας η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Άρη

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει συμπεριλάβει σε αυτήν τους Χοσέ Χολέμπας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Με Ελ Αραμπί, Χολέμπας η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύο πολύ σημαντικές επιστροφές. Ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στις υπηρεσίες του Χοσέ Χολέμπας και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και ο δεύτερος από τη στιγμή που είχε αρνητικό τεστ τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Άρη τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος μπακ, ήταν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τώρα κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Κανονικά πήρε μαζί του ο 50χρονος προπονητής τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έπαιξε στον αγώνα με τη Σίτι, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Τιάγκο Σίλβα, Ούγκο Κάιπερς.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.