Γιάννης Σκόνδρας: Δεν παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό – Το ποινολόγιο της 10ης αγωνιστικής

Ο Γιάννης Σκόνδρας συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική. Αναλυτικά το ποινολόγιο της 10ης αγωνιστικής.

Γιάννης Σκόνδρας: Δεν παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό – Το ποινολόγιο της 10ης αγωνιστικής

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό θα εκτίσει την ποινή του ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΣ.

Αποφασίστηκε λοιπόν να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τη 12η αγωνιστική. Έτσι είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ θα παίξει κόντρα σε Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ποινολόγιο της 10ης αγωνιστικής έκανε γνωστό η Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά το ποινολόγιο:

ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΛΟΜΟΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΖΑΝ ΠΙΕΡ ΜΠΑΡΙΕΝΤΟΣ ΑΚΟΣΤΑ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΣΑΝΤΣΕΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσης, δηλώθηκαν από τον ΟΦΗ να μην αγωνιστούν, την 11η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μιγκέλ Μεγιάδο και την 12η με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο Χουάν Νέιρα.

O Αλέξανδρος Καρτάλης δεν θα παίξει την 13η αγωνιστική στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Αστέρας Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες». Φυσικά όπως είπαμε και στο ξεκίνημα την 12η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, θα εκτίσει την ποινή του ο αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας.