ΠΑΟΚ: Επιστολή παραπόνων στον Κλάτενμπεργκ

Την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε ο σχολιασμός των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για το παιχνίδι του «δικεφάλου» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ: Επιστολή παραπόνων στον Κλάτενμπεργκ

Την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε ο σχολιασμός των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Έτσι αφού ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή υποχρέωση του «Δικέφαλου» και το ματς με την Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία, στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει 100% το ενδιαφέρον τους πλέον στο πρωτάθλημα και ήρθε και η απάντηση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, στο σχολιασμό των φάσεων της αγωνιστικής, θεώρησε ότι το γκολ του Ελ Καντουρί, που έδωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ, δεν έπρεπε να μετρήσει, για επιθετικό φάουλ του Τσόλακ, με την πλευρά του ΠΑΟΚ, να απευθύνεται επισήμως προς τον Κλάτενμπεργκ, προκειμένου να του εκφράσει τη διαφωνία της.

Στον ΠΑΟΚ, αυτό που αναφέρουν είναι ότι δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Άγγλο, στην πρώτη ουσιαστική διαφωνία, αλλά έκαναν γνωστό ότι τους δημιουργήθηκε αρνητική εντύπωση, λόγω διαφορετικής στάσης, σε σχέση με άλλες ανάλογες φάσεις. Μάλιστα, εκφράζουν την ελπίδα, αυτό να είναι μία μεμονωμένη κακή στιγμή του Κλάτενμπεργκ.