ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία με ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (29/11, 17.00). Η σημερινή (27/11) προπόνηση στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία με ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/11) προπόνηση του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου αύριο (28/11) θα προπονηθεί στις 11.00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 17:00).

Θεραπεία έκαναν οι Νίκος Μαρινάκης και Ναζαρένο Σολίς. O Φελίπε Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (28/11) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (29/11)».

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου και με καλή ψυχολογία και περισσότερες λύσεις, θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.