Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στον Άρη

Μετά την επιστροφή του Δεληζήση στις προπονήσεις, ο Άκης Μάντζιος είδε να βγαίνουν αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού των παικτών του Άρη.

Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στον Άρη

Είχε αρκετά ευχάριστα νέα η Πέμπτη (26/11) για τον Άκη Μάντζιο. Ο Γιώργος Δεληζήσης επέστρεψε στις προπονήσεις και κατά συνέπεια υπολογίζεται κανονικότατα για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό (28/11).

Το... άγχος του Έλληνα τεχνικού ήταν πλέον στα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (26/11) οι ποδοσφαιριστές του, αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας, γνωστοποιήθηκε επισήμως ότι όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι ο Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την πιο δυνατή του ομάδα για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, ώστε να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τον Άρη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την Παρασκευή (27/11) θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Άρη για το ματς με τους νταμπλούχους Ελλάδας και εκεί αναμένεται να αποκαλύψει ένα μέρος των σκέψεών του ο Μάντζιος για το τί σκοπεύει να κάνει ως προς τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα.

Ενδεχομένως να επιφυλάξει κάποια έκπληξη στον Ολυμπιακό, έχοντας ως αβαντάζ και την κούραση που κουβαλάνε οι Πειραιώτες από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Τα... σπουδαία λοιπόν μετά την προπόνηση της Παρασκευής (27/11), εκεί όπου ο «πονοκέφαλος» πλέον του Μάντζιου είναι ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός αποστολής, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας στο ιατρικό δελτίο και άπαντες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στο ματς «κορυφής» απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς. Η ψυχολογία στις προπονήσεις των «κιτρίνων» είναι στα ύψη και υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα εναντίον του Ολυμπιακού.