Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Δεληζήσης - Ρόουζ: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Προπονήθηκε κανονικά ο Γιώργος Δεληζήσης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Να μείνουμε στην κορυφή» δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Λίντσεϊ Ρόουζ. 

Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Δεληζήσης - Ρόουζ: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.
Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιώργος Δεληζήσης (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο), περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής.

Την Παρασκευή (27/11), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» ο Λίντσεϊ Ρόουζ παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια Νοvasports.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο ματς, είμαστε καλά. Περιμένουμε ένα ντέρμπι ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Είμαστε καλή ομάδα και το περιμένουμε πως και πως».

Για το πού θα κριθεί: «Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να προσέχουμε στην άμυνα. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει το ματς».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Η άμυνα μας ξεκινάει από την επίθεση. Όλη η ομάδα δουλεύει μαζί, έτσι θέλει και ο προπονητής. Θέλει όλες οι γραμμές να είναι κοντά. Γι΄αυτό δεν δεχόμαστε ευκαιρίες».

Για τους τερματοφύλακες του Άρη: «Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε 4 καλούς τερματοφύλακες. Το πιο δύσκολο είναι για τον προπονητή για να επιλέξει κάποιον».

Για τη συνεργασία του με τον Μπεναλουάν: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και το σημαντικό είναι πως μιλάμε και οι δύο γαλλικά. Ήταν το πρώτο ματς μαζί. Ο Μπεναλουάν έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μας».

Για το γεγονός πως βρίσκεται η ομάδα του στην κορυφή με τον Ολυμπιακό: «Είναι ντέρμπι, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Συλλυπητήριά στην οικογένεια του. Είναι τραγική είδηση για το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένας θρύλος και έχει αγγίξει τις καρδιές όλων των ποδοσφαιριστών».