Μάντζιος: «Περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και υπογράμμισε ότι περιμένει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό

Μάντζιος: «Περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γενικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και υπογράμμισε τα ακόλουθα:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι. Αυτά τα παιχνίδια τα θέλουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα παιχνίδι και ο στόχος μας είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια, να διεκδικούμε τους τρεις βαθμοί της νίκης».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και αν επηρεάζουν τα πλάνα του: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος. Δεν ξέρω τι απουσίες θα υπάρχουν τελικά αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια γιατί εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι».

Για το κλίμα εντός της ομάδας: «Υπάρχει αρκετά καλή διάθεση. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται».

Για τα λίγα γκολ που δέχεται ο Άρης: «Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, όχι να κάνει άμυνα. Αμύνεται καλά όλη η ομάδα. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά. Κοιτάζουμε να έχουμε λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο και έπειτα να δίνουμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, που σίγουρα εκεί θέλουμε αρκετή δουλειά».

Για τους επιθετικούς του Άρη και αν αγχώνονται που δε σκοράρουν: «Δεν είναι μόνο ο Λόπεθ και ο Μάνος. Είναι όλο οι επιθετικοί. Δε νομίζω πως έχουν άγχος. Είναι θέμα λειτουργίας και ομοιογένειας. Ο Άρης είναι ομάδα με 15 νέους ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε πιο παραγωγικοί».

Για τους τρεις τερματοφύλακες και τις επιλογές του: «Η ομάδα δείχνει ότι έχει τρεις ικανότατους τερματοφύλακες. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να παίζουν τρεις σε εφτά αγωνιστικές».

Για τον Ολυμπιακό και αν τον περιμένει κουρασμένο: «Δεν περιμένω ότι θα είναι κουρασμένος. Έχει γεμάτο ρόστερ. Περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό το Σάββατο. Τα ντέρμπι κρίνονται στην ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες, στη διάθεση, το πάθος και στα λάθη».

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες: «Μας λείπει ο κόσμος μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά. Θα ήταν σημαντικό να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια με τον κόσμο μας».

Για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ειδικά σε μια νέα ηλικία όπως ήταν ο Ντιέγκο».