Μαραντόνα: Το «αντίο» του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media τον Ντιέγκο Μαραντόνα που πέθανε στα 60 του. 

Μαραντόνα: Το «αντίο» του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα σε όλο τον πλανήτη καθώς ο Αργεντινός υπήρξε ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα (vid)

Ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πολύ σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να εκπνεύσει στο σπίτι, του προαστείου Σαν Αντρές, στην πόλη Τίγκρε, όπου είχε μεταφερθεί, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του, για να συνεχίσει την ανάρρωση του.

Ο «αποχαιρετισμός» του Πελέ στον Μαραντόνα...

Μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους. Μεταξύ άλλων και η ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανάρτησε στα social media το εξής μήνυμα: «Ένας πραγματικός θρύλος του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη Ντιέγκο Μαραντόνα».

Μαραντόνα: Δείτε τα καλύτερα του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (vid)

Το δικό του αντίο στον Αργεντινό είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» να γράφει με τη σειρά του στα social media: «Ένας πραγματικός θρύλος του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ντιέγκο Μαραντόνα».