Εμπιστοσύνη σε Σισέ από Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν στον Σενεγαλέζο. Η μεταπωλητική αξία του αλλά και οι σκέψεις για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. 

Εμπιστοσύνη σε Σισέ από Ολυμπιακό

Ο Παπέ Σισέ είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά. Σαφώς και έχει αδυναμίες και χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε στοιχεία που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ειδικά μέχρι τον Ιανουάριο η παρουσία του ήταν πολύ καλή, όμως στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι το παιδί πρέπει να στηριχτεί και να δουλευτεί, γιατί έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Ο 22χρονος στόπερ είναι προϊόν σκάουτινγκ του Φρανσουά Μοντεστό ο οποίος τον πιστεύει πάρα πολύ. Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλει να τον πάρει η... μπάλα και να χαθεί εξαιτίας μιας κάκιστης σεζόν της ομάδας.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας μελετήσει την ομάδα του Πειραιά έχει σταθεί στον Σισέ και είναι σύμφωνος πως πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικά προσόντα. Είναι νεαρός σε ηλικία, δέθηκε με τον σύλλογο και διψάει για τίτλους. Πρόκειται για βασικά στοιχεία τα οποία χρειάζεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η μεταπωλητική αξία του Σενεγαλέζου

Ήδη από το πρώτο μισό της σεζόν ο Σισέ τράβηξε τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού. Η Μπενφίκα ήταν μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και παρακολουθούσε τον Σενεγαλέζο. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι το καλοκαίρι είναι μεγάλο και αν υπάρξει ευρωπαϊκός σύλλογος που θα επανέλθει και μάλιστα με συμφέρουσα πρόταση για τους Πειραιώτες, φυσικά και θα συζητηθεί χωρίς κανείς να αποκλείσει τίποτα. Με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, ο Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρουν οι ερυθρόλευκοι για την ερχόμενη σεζόν.

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία που του δίνουν θέση στο ρόστερ είναι παίκτης με μεταπωλητική αξία. Με ακόμη μια καλή σεζόν μια καλή σεζόν, στον Πειραιά θεωρούν ότι η αξία του θα εκτοξευθεί και μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Το «παζλ» των δύο στόπερ

Στον Πειραιά θέλουν να αποκτήσουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά και να έχει τη δυνατότητα να βγάλει σωστή μπαλιά στα χαφ. Ο νέος στόπερ θέλουν να καθοδηγήσει τον Σισέ και να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Γι' αυτό επιμένουν στον Ροντρίγκο Μολέδο, διότι μπορεί να ηγηθεί της άμυνας και να βοηθήσει τον Σισέ να γίνει καλύτερος.

Το δίδυμο που έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη μεταγραφική περίοδο είναι ο με Σισέ και ένα έμπειρο στόπερ που θα έρθει. Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο του το βάρος στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει ότι είναι πολύ σημαντικό ο Σισέ και αποκτηθείς στόπερ να δουλέψουν μαζί από την αρχή της προετοιμασίας, ώστε και ο προπονητής να μοντάρει την άμυνα όσο καλύτερα γίνεται.