ΟΦΗ: Με Βούρο η προπόνηση

Με τη συμμετοχή του Πραξιτέλη Βούρου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΟΦΗ: Με Βούρο η προπόνηση

Ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στην οποία έδωσε το παρών και ο Πραξιτέλης Βούρος που έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Από την άλλη απών ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης καθώς δεν προπονήθηκε λόγω ημικρανίας. Για ακόμα μία μέρα πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Ναζαρένο Σολίς, Φελίπε Σόουζα και Νίκος Μαρινάκης.

Το πρωί της Πέμπτης (26/11) έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Με τον Πραξιτέλη Βούρο να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (25/11) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (29/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε, λόγω ημικρανίας.
Οι Nazareno Solis, Felipe Souza και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Βόλο, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (26/11), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».