Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Άρης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης ζήτησε επισήμως από την ΚΕΔ να βάλει ξένους διαιτητές στο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο (28/11) στην Θεσσαλονίκη.

Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Άρης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/11) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μεταξύ άλλων προετοιμάζεται και η διοίκηση των «κιτρίνων».

Τις προηγούμενες μέρες έγινε ολόκληρος ντόρος στην Θεσσαλονίκη, για ποιο λόγο η ΚΕΔ δεν έχει στα πλάνα της να βάλει ξένους διαιτητές στο συγκεκριμένο ματς, μολονότι είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο πρώτους της βαθμολογίας της Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνει με ξένους διαιτητές το παιχνίδι. Ο δε Άρης την Τετάρτη (25/11) με επίσημο αίτημά του προς την ΚΕΔ, ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών και ελπίζουν ότι το αίτημά τους θα γίνει αποδεκτό.

Μεταξύ άλλων, αυτό που αναφέρουν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης είναι ότι πρέπει να έρθουν διαιτητές από το εξωτερικό για να σφυρίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή πρόκειται για ένα… ντέρμπι κορυφής!

Η ΚΕΔ δεν έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι το αρχικό της πλάνο ήταν να σφυρίξουν Έλληνες στο ματς του «Κλ. Βικελίδης». Μένει να φανεί την Πέμπτη (26/11), αν ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ λάβει υπόψη το αίτημα του Άρη και αποφασίσει να ορίσει ξένο ρέφερι.