ΑΕΛ: Τοποθετείται ο νέος χλοοτάπητας

Νέος χλοοτάπητας αναμένεται να τοποθετηθεί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ τις επόμενες ημέρες. 

ΑΕΛ: Τοποθετείται ο νέος χλοοτάπητας

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζονται τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων με πυρετώδεις ρυθμούς για την ολική ανακατασκευή των γηπέδων και των λοιπών εγκαταστάσεων του προπονητηρίου.

Έχουν ολοκληρωθεί τα βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις και των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων και πέριξ αυτών και τις επόμενες ημέρες θα στρωθεί ο νέος χλοοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο.

Θυμίζουμε πως τα έργα αφορούν μεταξύ άλλων την ολοκληρωτική ανακατασκευή των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων με αναβάθμιση του υφιστάμενου αρδευτικού συστήματος, δημιουργία αποστραγγιστικού συστήματος και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ψυχρόφιλης ποικιλίας.

Στους περιβάλλοντες βοηθητικούς χώρους θα γίνουν χωματουργικές βελτιώσεις και επιπεδοποίηση, αναβάθμιση του αρδευτικού συστήματος, λίπανση, εξαερισμός και επισπορά.

Επίσης θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος – σκάμμα με άμμο, όπου θα γίνεται η αποκατάσταση των τραυματιών.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την δημιουργία και τρίτου γηπέδου στο χώρο όπου τώρα υπάρχει το τεχνητό γήπεδο και δεν γίνεται χρήση του με την υφιστάμενη μορφή.

Μέχρι τότε οι «βυσσινί» θα χρησιμοποιούν ως προπονητήρια το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Δημοτικό Γήπεδο της τοπικής κοινότητας των Δένδρων για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο προπονητικό τους κέντρο.

Στα δύο γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Κοινοτικό Γήπεδο Δένδρων έγιναν εργασίες επιπεδοποίησης των αγωνιστικών χώρων με δαπάνη της ΠΑΕ ΑΕΛ και αν απαιτηθεί θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις.