Άρης: Ενοχλήσεις ο Δεληζήσης ενόψει Ολυμπιακού

Ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνθηκε στη σημερινή προπόνηση του Άρη ο Γιώργος Δεληζήσης λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Άρης: Ενοχλήσεις ο Δεληζήσης ενόψει Ολυμπιακού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Στη σημερινή προπόνηση που είχε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα δεν έλαβε μέρος ο Γιώργος Δεληζήσης ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Γι' αυτό το λόγο ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Θυμίζουμε πως η ομάδα τη Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί τον Ολυμπιακό.

Στόχος των «κίτρινων» είναι η κατάκτηση της νίκης προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την ομάδα του Πειραιά με τρεις βαθμούς διαφορά. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες του Άρη το πρωί της Πέμπτης στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (28/11) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30).

Στη σημερινή προπόνηση (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα) δεν συμμετείχε προληπτικά ο Γιώργος Δεληζήσης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».