Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης: Ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο!

Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης έρχονται αντιμέτωποι (25/11, 17:15) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης: Ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο!

Με την εν αναβολής αναμέτρηση μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης το απόγευμα της Τετάρτης (25/11, 17:15) πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Πριν ακολουθήσει το «κύριο πιάτο» τη ημέρας που δεν είναι άλλο από το Champions League, προηγείται η αναμέτρηση η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έπειτα από αίτημα του Απόλλωνα για αναβολή των τριών πρώτων αγώνων του στη σεζόν, αναβλήθηκε.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία. Εκτός αποστολής για τους Αρκάδες βρίσκονται οι Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια.

Όσο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία προέρχεται από ισοπαλία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, βρίσκεται σε αναζήτηση βαθμών για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ντάουντα και Σλίβκα, εν αντιθέσει με τον Τσιλούλη, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

Τετάρτη 25/11
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης