Το δεκαήμερο του Μαρτίνς και των ευκαιριών

Πολύ καθοριστικό το δεκαήμερο στο Ρέντη πριν την αναχώρηση για το Ζέεφελντ. Ο Μαρτίνς ελέγχει τους πάντες που ψάχνουν για πρώτη ή για... δεύτερη ευκαιρία. 

Το δεκαήμερο του Μαρτίνς και των ευκαιριών

Ο Ολυμπιακός μαζεύεται την Παρασκευή για να ξεκινήσει την προετοιμασία και για δέκα μέρες η ομάδα θα είναι στο Ρέντη και θα κάνει εκεί προπονήσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την δυνατότητα να τσεκάρει όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, παίρνοντας αποφάσεις για το ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού θα είναι καθοριστικό ώστε να κάνει την μια πρώτη κρίση από κοντά πλέον για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και για πολλούς παίκτες θα είναι πολύ σημαντική ευκαιρία να πείσουν ότι μπορούν να προσχωρήσουν παραπέρα με την ομάδα. Δεν είναι μόνο οι πολλοί νέοι παίκτες της ομάδας (Έλληνες κυρίως, αλλά και και ξένοι, όπως ο Καμαρά, ο Μακ Κέι, για τη μεταγραφή του οποίου όλα είναι τελειωμένα), αλλά και εκείνοι που δεν βρίσκονται στο αρχικό πλάνο για να συνεχίσουν.

Αν εξαιρεθούν οι Οφόε, Σεμπά και Εμενίκε που δεν μένουν με τίποτα, υπάρχουν κάποιοι που ελπίζουν ότι οι αρχικό πλάνο του ρόστερ θα διαφοροποιηθεί. Οι Μάριν, Ρομαό, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μαρτίνς, αλλά ενδεχομένως και οι Ταχτσίδης, Βούκοβιτς θα είναι αυτές τις πρώτες μέρες στο Ρέντη όπου θα δουλέψουν μαζί με την ομάδα, καθώς δεσμεύονται κανονικά με συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και ως τώρα δεν υπάρχει συμφωνία παραχώρησης τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πράγματα που θεωρούνται δεδομένα, πολύ συχνά αλλάζουν. Οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να γίνει οριστικό.