ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική τομογραφία του Περέιρα

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό

ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική τομογραφία του Περέιρα

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι των Θεσσαλονικέων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος παίκτης εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό του, γεγονός που προκάλεσε ... συναγερμό στο τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου».

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ, είχε καλή εμφάνιση κόντρα στους Γιαννιώτες και ελλείψει του Γιαννούλη, ένας τραυματισμός του, θα δημιουργούσε περαιτέρω ζήτημα στα μετόπισθεν, στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.


Έτσι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί αν ήταν σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός του. Ωστόσο, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε «καθαρή» και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει θεραπεία, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, στη Λαμία.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου με το συγκρότημα της Φθιώτιδας και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.15.