«Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί»

Και οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν ότι ο Πιερ Ντρεοσί έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

«Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί»

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Παναθηναϊκό προκειμένου να καλύψει το κενό του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα από νωρίς οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Πιερ Ντρεοσί είναι αυτός που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν τον Γάλλο να βρίσκεται στην Ελλάδα και το πρωί της Δευτέρας να δίνει το παρών στο προπονητικό κέντρο των "πράσινων", στο Κορωπί. Ο Ντρεοσί επί σειρά ετών ήταν τεχνικός διευθυντής και η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εκείνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από τους "πράσινους". Θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντρεοσί έχει ήδη μιλήσει με τον Λάζλο Μπόλονι.

Τις πληροφορίες για τον 61χρονο Γάλλο επιβεβαίωσε πριν λίγο και η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», η οποία αναφέρει ότι ο Ντρεοσί έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μία νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά του… Ο Πιέρ Ντρεοσί, 61 ετών, θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Λιλ και γενικός διευθυντής της Ρεν και της Παρί FC, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας εδώ και μερικές ώρες για να αναλάβει μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Στην καριέρα του, ο παλαίμαχος αμυντικός ουδέποτε υπήρξε αθλητικός διευθυντής με τη στενή έννοια του όρου και αυτή θα είναι η πρώτη εργασιακή εμπειρία του στο εξωτερικό».