Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Με ενημέρωση του ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε πως όλα τα τεστ κορονοϊού της ομάδας βγήκαν αρνητικά ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης αφού οι Αρκάδες ανακοίνωσαν πως όλα τα τεστ κορονοϊού που έκαναν βγήκαν αρνητικά.

Έτσι θα παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα στον εξ' αναβολής αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (25/11, 17:15).

Η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε την τύχη με το μέρος της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λαμία αφού έμεινε στο 2-2. Μάλιστα ο προπονητής της, Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε μετά το ματς: «Είναι δύσκολο να δεχτώ ότι δεν κερδίσαμε αυτό το ματς. Παίξαμε πολύ καλά με λίγα λάθη, αλλά δυστυχώς αυτά έγιναν ευκαιρίες για τον αντίπαλο και δεχθήκαμε τα γκολ. Ήταν δύσκολο ματς και η τελική κατάληξη είναι ότι δεν χάσαμε τουλάχιστον. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι η ομάδα μου έδειξε ότι ήθελε να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε ότι είχαμε τον έλεγχο, τη νοοτροπία, και την ψυχολογία της νίκης».

Έτσι στόχος της είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που με τη σειρά της έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης: «Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν την Δευτέρα (23/11) οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου ενόψει της εξ' αναβολής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης».