Παναθηναϊκός: Ψάχνει γήπεδο για το ματς με τον Παναιτωλικό!

Οι εργασίες για την βελτίωση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ και το ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ με τη Ζόρια αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει άλλη έδρα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Ψάχνει γήπεδο για το ματς με τον Παναιτωλικό!

Η κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ είναι πλέον αδικαιολόγητη, καθώς οι υπεύθυνοι για μια ακόμα φορά μέσα σε δύο μήνες δεν κατάφεραν να έχουν το χορτάρι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες υπήρξαν εργασίες στον χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να διορθωθεί μιας και η κατάστασή του ήταν πολύ άσχημη.

Μάλιστα προσπάθησαν με μια… παράξενη μέθοδο να ενισχύσουν το υπόστρωμα. Συγκεκριμένα άνοιξαν πολλές τρύπες σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και σε αυτές έριχναν άμμο, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να «δέσει» καλύτερα το χορτάρι.

Θα πρέπει όμως να υπάρξει η λιγότερη δυνατή… καταπόνηση του χλοοτάπητα, ώστε να μην είναι βραχύβια η επιδιόρθωση.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που η ΑΕΚ έδωσε το χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα στη Ριζούπολη και που η Εθνική αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο με Κύπρο και Σλοβενία.

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός. Να παίξει, δηλαδή, το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό σε άλλη έδρα.

Οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες για να βρεθεί άλλο γήπεδο για το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, προκειμένου να «δέσει» καλύτερα το χορτάρι στο ΟΑΚΑ.

Μια επιλογή είναι το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, αλλά με τον υποβιβασμό του Πανιωνίου οι εγκαταστάσεις δεν έχουν συντηρηθεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αγώνα της Super League.

Εάν δεν βρεθεί άλλη επιλογή, τότε το ματς με τον Παναιτωλικό θα γίνει κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής.