Τώρα «τρέχει» για στόπερ και χαφ

Ο Ολυμπιακός τελειώνει με τον Γκερέρο και φουλάρει για να καλύψει τα κενά σε άμυνα και μεσαία γραμμή που είναι βασικές προτεραιότητες.

Τώρα «τρέχει» για στόπερ και χαφ

Ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο έρχεται και υπογράφει στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να παίρνουν επιθετικό από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Ο Ισπανός φορ από τη Λεγανές έρχεται και μπορεί να είναι και δεύτερος και πρώτος.

Εκείνο όμως που «καίει» τους «ερυθρόλευκους» περισσότερο απ’ όλα είναι του στόπερ και του χαφ. Αυτές είναι οι θέσεις που έχουν προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, όμως, αποδεικνύεται πως παράλληλα δουλεύουν τα πάντα. Οι δυσκολίες που υπάρχουν τόσο για τον στόπερ όσο και για τον κεντρικό χαφ είναι πολλές.

Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική, αφού θα φανούν και οι προθέσεις του Ροντρίγκο Μολέδο και της Ιντερνασιονάλ. Στη Βραζιλία έγραφαν πάλι ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (13/06) για το Μουντιάλ αναμένεται νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον πολύτιμο στόπερ.

Θεωρούν πως θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Μολέδο, μάλιστα έχει προγραμματίσει να έρθει στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου για να περάσει τις διακοπές του στη χώρα μας. Εκτός από τον Βραζιλιάνο στόπερ στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με άλλες υποθέσεις, αφού οφείλουν να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Μία από αυτές είναι του Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα.

Κατά τα άλλα εκτός από τον στόπερ πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό είναι και ο κεντρικός χαφ. Ο Κλαούντιο Γιάκομπ βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, όμως, είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Μπορεί ο παίκτης να έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο να έρθει στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο του είναι υψηλό, αλλά είναι μία περίπτωση που την παλεύουν οι Πειραιώτες αν και βρήκαν άρνηση στο ξεκίνημα των συζητήσεων. Από ‘κει και πέρα ο Πρίσιτς δεν έχει απαντήσει, ενώ στην Τουρκία επιμένουν για τη Μπούρσασπορ και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις.