Βλέπει τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

Για τον Ντιν Χέντερσον φέρεται να ενδιαφέρεται η ομάδα του Πειραιά, αλλά και η… μισή Αγγλία.

Βλέπει τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός

Για τον νεαρό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο 21χρονος πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν δανεικό τον νεαρό γκολκίπερ και ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι και ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα εκτός από τους «ερυθρόλευκους» ενδιαφέρεται για τον Άγγλο πορτιέρο η Τσέλσι, η Μπενφίκα, η Άρσεναλ και η Ρόμα. Επίσης ομάδες της Τσάμπιονσιπ όπως η Μπρίστολ Σίτι, η Στόουκ και η Λιντς θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χέντερσον ήταν μέλος της Σριούσμπερι και αγωνίστηκε στη Ligue One καταγράφοντας αρκετές καλές εμφανίσεις. Σε 19 παιχνίδια διατήρησε ανέπαφη την εστία του ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια της Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στο… στόχαστρο τόσων ομάδων κάνει τη συγκεκριμένη περίπτωση αρκετά πολύπλοκη και δύσκολη. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι ομάδες σαν τη Γιουνάιτεντ όταν παραχωρούν δανεικό παίκτη βάζουν και ρήτρα συμμετοχών που πρέπει να κάνει.