ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Γιαννίκης: «Μας δυσκόλεψε η κόκκινη» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα κόντρα στον ΠΑΟΚ παίκτες θεωρώντας ότι από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Γιαννίκης: «Μας δυσκόλεψε η κόκκινη» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και πάλεψε μέχρι το τέλος για να πάρει κάτι καλό από το ματς. Γι' ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα της Ηπείρου αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα.

Η ομάδα της Ηπείρου φωνάζει για το γκολ του Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην αστοχία που είχε η ομάδα του.

«Ήμασταν τακτικά για πολύ καλό διάστημα καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο δεν είχαμε ηρεμία, η κόκκινη κάρτα μας δυσκόλεψε τα πράγματα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε, η αστοχία δε σημαίνει κάτι, παίζει και ο αντίπαλος, όσο έχουμε τη δυνατότητα να τον περιορίσουμε. Όταν όμως δεν λειτουργεί μια παράμετρος όπως η κατοχή, υπάρχει πίεση», ανέφερε ο Αργύρης Γιαννίκης.