Παναιτωλικός-Άρης 0-1: Μάνος: «Ένα γκολ να αλλάξει η ψυχολογία μου»

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού τονίζοντας ότι ανυπομονεί να σημειώσει ένα γκολ που θα αλλάξει τη ψυχολογία του.

Παναιτωλικός-Άρης 0-1: Μάνος: «Ένα γκολ να αλλάξει η ψυχολογία μου»

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Μάνος μετά τη σημαντική νίκη της ομάδας του μίλησε στη Nova και τόνισε ότι ανυπομονεί να σκοράρει για να αλλάξει η ψυχολογία του.

«Ακόμη κι όταν ένας επιθετικός δεν σκοράρει, πρέπει να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Να πιέσει ψηλά για να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας του αντιπάλου, να τρέξει, να κυνηγήσει τις φάσεις. Έδωσε ό,τι περισσότερο είχα. Από εκεί και πέρα, κάθε παίκτης χρειάζεται ρυθμό, ειδικά ο επιθετικός που θέλει το γκολ. Ευελπιστώ ότι θα έρθει σύντομα. Ο Θεός ξέρει πότε, αλλά όταν έρθει θα με βοηθήσει να πάρω ψυχολογία», τόνισε ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που πήραμε. Δεν μπόρεσα να σκοράρω, αλλά μετρά ότι κέρδισε η ομάδα. Είμαστε στην πρώτη θέση, αυτό μας δίνει κίνητρο, όπως και σε κάθε αντίπαλό μας γιατί θέλει να μας κερδίσει».