Δέλλας: «Μας έλειψε το γκολ...» (vid)

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, παρά την ήττα από τον Άρη (0-1). Δείτε το βίντεο των δηλώσεών του.

Δέλλας: «Μας έλειψε το γκολ...» (vid)

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, μολονότι η ομάδα του γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-1) στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού δήλωσε αρχικά: «Το γκολ μάς έλειψε. Κατά τα άλλα, οι παίκτες μας έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Πληρώσαμε το ένα λάθος που κάναμε και αναφέρομαι στη φάση του πέναλτι. Ο Άρης είναι καλή ομάδα και πήρε έτσι τη νίκη».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πίεση του αποτελέσματος μας οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και λάθη, όμως είμαι βέβαιος ότι με πολλή δουλειά και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Πάντως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Στην ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια απάντησε: «Με βάση τη σημερινή εικόνα μας και αυτά που βλέπω στις προπονήσεις καθημερινά, πιστεύω ότι η εικόνα μας θα αλλάξει προς το καλύτερο στις επόμενες αγωνιστικές. Είμαι αισιόδοξος μόνο μέσα από τη δουλειά».