Ολυμπιακός: Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας και η «μάχη» του Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας κάνει θεραπείες και καθημερινά θα εκτιμάται η κατάσταση του, ενώ προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει λύσει το πρόβλημα του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας και η «μάχη» του Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας αποκόμισε τραυματισμό από εκείνο το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Εκείνο το τσίμπημα που ένιωσε ο 36χρονος μπακ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο αθώο.

Έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πλέον δίνει μεγάλη "μάχη" για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χολέμπας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε θεραπεία και παρά το γεγονός ότι το ιατρικό τιμ έδειχνε αισιόδοξο ότι θα παίξει στο ντέρμπι, εκείνος δούλευε, διότι αισθανόταν το πόδι του "περίεργα".

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Σίτι ο Χολέμπας είναι ίσως ο μοναδικός που έχει κάποιες ελπίδες για να παίξει. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του, αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα. Ο Χολέμπας και σήμερα (22/11) έκανε θεραπεία με στόχο την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου μπακ θα εκτιμάται καθημερινά από τον Πέδρο Μαρτίνς και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Μέρα με τη μέρα θα παρακολουθούν την κατάσταση του Χοσέ για να διαπιστώσουν αν θα καταφέρει να προλάβει τον αγώνα με τη Σίτι.

Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν έχει λυθεί προς το παρόν. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε και σήμερα (22/11)ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και συνεχίζει να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Μοιάζει δύσκολο να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Σίτι και αν δεν αλλάξει κάτι όλα δείχνουν ότι ο Ραφίνια θα καλύψει και πάλι αυτό το κενό.