Μασούρας: «Μετράνε οι τρεις βαθμοί- Mε τη Μάντσεστερ Σίτι… ποτέ δεν ξέρεις» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ έκανε και το σχόλιό του για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μασούρας: «Μετράνε οι τρεις βαθμοί- Mε τη Μάντσεστερ Σίτι… ποτέ δεν ξέρεις» (vid)

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τις απουσίες αλλά και την… ουσία, που δεν είναι άλλη από τους τρεις βαθμούς της νίκης, μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, που έκανε και το σχόλιό του για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού είπε:

Για το αν μετράνε οι τρεις βαθμοί παρά την μέτρια εμφάνιση: «Οι τρεις πόντοι που παίρνουνε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ σημαντικό στο τέλος και αυτές οι νίκες μετράνε στην οικονομία του πρωταθλήματος πάρα πολύ. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, το πήραμε και συνεχίζουμε».

Για τις απουσίες: «Έτσι πρέπει να γίνεται, ειδικά και με τα προβλήματα που είχαμε. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Για το πώς καλύφθηκαν τα κενά: «Όταν υπάρχουν προβλήματα οι παίκτες σφίγγουν περισσότερο, οι παίκτες παίρνουν μεγαλύτερες ευθύνες και είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Νομίζω αυτό φάνηκε και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο που μπήκαμε πάτρα πολύ καλά. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά στο τέλος νομίζω ότι αυτό που μετράει είναι που κερδίσαμε».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: Είναι ένα παιχνίδι που όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν, ένα παιχνίδι που πρέπει να το απολαύσουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και… ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που μετράει είναι η σημερινή νίκη, να έχουμε μια ήσυχη εβδομάδα και στο πρωτάθλημα να είμαστε πρωτοπόροι».