Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Άνω-κάτω στο Περιστέρι και ισοπαλία (highlights)

Σε έναν αγώνα...ροντέο στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2). Δυο φορές προηγήθηκε ο Απόλλων Σμύρνης αλλά ισάριθμες ισοφάρισε ο Ατρόμητος με πέναλτι του Μανούσου! Το δεύτερο δόθηκε από τον Τζήλο με μεγάλη καθυστέρηση!

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Άνω-κάτω στο Περιστέρι και ισοπαλία (highlights)

Ο Ατρόμητος που ερχόταν από τη νίκη επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ δεν μπόρεσε για ακόμη μια φορά φέτος να ντουμπλάρει τις νίκες του. Ο Απόλλων από την πλευρά του, με μόλις μια νίκη φέτος με αντίπαλο την ΑΕΛ, δυο φορές προηγήθηκε στο σκορ στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, με τον Ατρόμητο να απαντάει με τα δυο πέναλτι του Μανούσου.

Το δεύτερο καταλογίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση (έγινε χρήση VAR) και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Τζήλος

Σκόρερ: 37’, 72΄Μανούσος (πέναλτι) – 3’ Φατιόν, 47' Ιωαννίδης

Κίτρινες: Μάτιτς, Γκαλβάο, Ντομίνγκες, Φατιόν, Μπρούσιτς, Κιτόκο, Ραμπέγιο, Σάλομον

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο – Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (58' Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος – Μάτιτς (58' Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρλχουρτστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60' Τσαμπούρης) – Φατιόν (81' Σλίβκα), Κολ (81' Φερνάντεθ), Μουνιέ (60' Κιτόκο) – Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (88' Ιωαννίδης)