Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές κατέληξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του αποψινού ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι πολλές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανάγκασαν τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρήσει σε μία σειρά από αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών είναι υποχρεωμένος να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι χωρίς αρκετά βασικά του στελέχη. Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που αναμένονταν σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές που είχε κάνει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα ο 50χρονος κόουτς επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τον Σα κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντρέγκερ να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ραφίνια να μετατοπίζεται αριστερά. Σεμέδο και Σισέ θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ ο Μαρτίνς επέλεξε τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και τον Καμαρά σε έναν ρόλο πιο προωθημένο και πιο κοντά στην επιθετική του τριάδα. Για την επίθεση ο Μαρτίνς όπως αναμενόταν κατέληξε στους πιο έτοιμους. Δηλαδή ξεκινάει με Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Φορτούνη.