Ολυμπιακός: Εκεί θέλει να… χτυπήσει τον Παναθηναϊκό

Τι έχει δείξει το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι αδυναμίες του και ποιους έχει σημαδέψει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Εκεί θέλει να… χτυπήσει τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες έχει μελετήσει πολύ τον Παναθηναϊκό για να καταστρώσει το πλάνο του για το ντέρμπι. Μπορεί οι αναποδιές να του αλλάζουν συνεχώς τα σχέδια, αλλά ο Πορτογάλος έχει βρει τα σημεία όπου οι «πράσινοι»… πονάνε.

Σας είχαμε γράψει αναλυτικά ότι ο 50χρονος κόουτς έχει εστιάσει στη δεξιά πλευρά της ομάδας του Μπόλονι. Οι Σάντσες και Χατζηγιοβάνης θεωρεί ότι είναι ικανοί να κάνουν όλη τη ζημιά, αφού είναι οι δύο πιο δραστήριοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, όμως, οι «πράσινοι» έχουν και σοβαρές αδυναμίες.

Μία από αυτές είναι στην αριστερή τους πλευρά, με τον μπακ Ζαχαρίτη να έχει αρκετά θέματα ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Επίσης παίρνει και λίγες βοήθειες από τον Σαβιέ. Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να… σημαδέψει την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο Ζαχαρίτης θα είναι στο… σημάδι από τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας και αυτό φαίνεται από τις οδηγίες που έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του. Ένα άλλο σημείο στο οποίο φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός είναι ο άξονάς του. Ο Κουρμπέλης δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του, με τον Μαουρίσιο να είναι ο παίκτης που στην ουσία κάνει όλη τη δουλειά στα χαφ. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του στη μεσαία γραμμή και θα επιχειρήσει να παίξει κάθετα από τον άξονα.