Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 Βιγιαφάνιες και Χουανκάρ στα χαφ

Ο Λάζλο Μπόλονι σκοπεύει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό «σφιχτό» στο κέντρο, τον Χουάνκαρ στα αριστερό χαφ, τον Μακέντα στον πάγκο και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Καρλίτος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με 4-2-3-1 Βιγιαφάνιες και Χουανκάρ στα χαφ

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται σε λίγες ώρες να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Σχετικά με τη διάταξη θα γυρίσει σε 4-2-3-1 από 4-4-2 που ήταν μέχρι πρότινος με τον Βιγιαφάνες σε ρόλο δεκαριού.

Όσο για τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει τον Διούδη κάτω από την εστία. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ζαγαρίτης ενώ στο δεξί ο Σάντσες.

Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μαουρίσιο και Κουρμπέλης.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάννης και Χουάνκαρ, ενώ ο Βιγιαφάνιες θα παίξει ως δεκάρι πίσω από τον Καρλίτος με τον Μακέντα να βρίσκεται στον πάγκο.

Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Χουάνκαρ, καθώς οι Μολό, Αιτόρ και Σαβιέρ καραδοκούν…

Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ, Αντονίτο που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός πλάνων για δεύτερο σερί ματς έμεινε ο Μπουζούκης.