Με Βιεϊρίνια η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για το αυριανό (22/11) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Τούμπας

Με Βιεϊρίνια η αποστολή του ΠΑΟΚ


Δύσκολο πρόγραμμα έχει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά τη μικρή διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, ο «Δικέφαλος» επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Η αρχή γίνεται με την αυριανή (22/11) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Τούμπας (19.30), για την 9η αγωνιστική της Super League.
Η τελευταία μέρα της προετοιμασίας περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, δίτερμα στο μισό γήπεδο, τακτική κι εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους. Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια επιπλέον απουσία λόγω Covid 19, αφού τ’ αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αρνητικά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:
Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι κσι Τσόλακ