Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ήρωες Καπίνο, Κότσαρης, καταραμένα πέναλτι, μαγεία Ελιουνούσι (vids)

Πριν από το 126ο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Η επέμβαση του Καπίνο, ο Κότσαρης και ο άτυχος Καμαρά, η κατάρα των πέναλτι, ο σοκαριστικός τραυματισμός του Διούδη, η υποδειγματική αντεπίθεση και το γκολ του Ελιουνούσι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ήρωες Καπίνο, Κότσαρης, καταραμένα πέναλτι, μαγεία Ελιουνούσι (vids)

Είναι το 126ο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Φυσικά οι στιγμές που αξίζει να θυμηθούμε πολύ περισσότερες. Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.

Η απίστευτη επέμβαση του Καπίνο

Η απίστευτη επέμβαση από τον «πράσινο» Στέφανο Καπίνο, με την οποία απέτρεψε του Νταβίντ Φουστέρ να δώσει τη νίκη στους Ερυθρόλευκους στο «ντέρμπι αιωνίων» του 2011.

Ο ήρωας Κότσαρης και ο άτυχος Καμαρά

Το 2018, ο Παναθηναϊκός αποφεύγει την ήττα χάρη στον εξαιρετικό Κότσαρη που εμφανίζεται από το πουθενά, αλλά και την άτυχη στιγμή του Καμαρά.

Η κατάρα των πέναλτι

Το 1995, ο Ολυμπιακός αδυνατεί να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αναρωτιέται ποιος παίκτης θα δώσει τέλος στην "κατάρα των πέναλτι".

Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και... ισοπαλία

Το 2000, οι δύο αιώνιοι μας προσέφεραν ένα ματς που προκαλεί σίγουρα νοσταλγία. Στο ΟΑΚΑ των 50000 μεικτών φιλάθλων, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φεύγουν για τα αποδυτήρια ισόπαλοι με 2-2, μετά από μια χορταστική παράσταση.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Διούδη

Το 2018, ο Σωκράτης Διούδης παγώνει το γήπεδο, καθώς μετά από σύγκρουση με τον Νάτχο αποχωρεί με φορείο, εξαιτίας τραυματισμού στο κεφάλι.

Υποδειγματική αντεπίθεση και γκολ Ελιουνούσι

Το 2016, οι ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα και ο Ταρίκ Ελιουνούσι την εμφάνισε στα δίχτυα του Λουκ Στιλ για το 2-0.