Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια ως αριστερό μπακ και η… ΑΕΚ (vid)

Ο Ραφίνια είναι έτοιμος να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Η εμπειρία του ως αριστερός μπακ με τις φανέλες των Μπάγερν, Σάλκε.

Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια ως αριστερό μπακ και η… ΑΕΚ (vid)

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών του. Και δεν είναι μόνο οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά που πονοκεφαλιάζουν τον προπονητή των "ερυθρόλευκων". Είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος μόνο με θαύμα θα προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος μπακ ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι θα χάσει το ματς. Εάν πράγματι συμβεί αυτό και δεν υπάρξει ανατροπή των δεδομένων ο Μαρτίνς θα στραφεί στη λύση του Ραφίνια για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Ο Βινάγκρε ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή και μάλιστα σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να πάει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά για τον ίδιο δεν θα είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό. Το έχει κάνει άλλες 48 φορές στην πολύ μεγάλη του καριέρα. Συγκεκριμένα έχει παίξει τρεις φορές με τη Σάλκε ως αριστερός μπακ και 45 με τη φανέλα της Μπάγερν. Μάλιστα ένα από τα ματς που έπαιξε στην αριστερή πλευρά της άμυνας ήταν με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Champions League και είχε βγάλει και ασίστ τότε.

Όλα τα ματς που ο Ραφίνια έχει παίξει ως αριστερός μπακ

Θυμηθείτε και την ασίστ που είχε βγάλει κόντρα στην ΑΕΚ