Άρης: Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Γκανέα

Στη σημερινή προπόνηση του Άρη συμμετείχε και ο Κριστιάν Γκανέα, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας

Άρης: Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Γκανέα

Με προπόνηση, που θα γίνει αύριο (21/11) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/11, 17:15), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού, η οποία θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για το Αγρίνιο.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση (ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία συμμετείχε ο Κριστιάν Γκανέα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας.

Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.