Ρεκόρ στα κεκλεισμένων ο ΠΑΟΚ

Εάν δεν αλλάξει κάτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει παίξει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν οκτώ ματς χωρίς θεατές.

Ρεκόρ στα κεκλεισμένων ο ΠΑΟΚ

Εκτός από την αφαίρεση βαθμών και την κατακύρωση του ματς στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει τα δύο επόμενα παιχνίδια του χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα απ’ όλα ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει τη ποινή του στα ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Εάν δεν αλλάξει κάτι με την έφεση του τότε ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για ένα τρομακτικό ρεκόρ με κεκλεισμένων των θυρών αγώνες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς… κουβαλούσαν τιμωρία από τα περσινά γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου. Έπαιξαν, λοιπόν, έξι ματς σε άδεια Τούμπα.

Συγκεκριμένα υποδέχτηκαν Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο χωρίς κόσμο. Κατά τη φετινή σεζόν οι πόρτες της Τούμπας άνοιξαν για πρώτη φορά στις 10 Δεκεμβρίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς αν εκτίσουν και αυτή τη τιμωρία που τους επιβλήθηκε τότε θα έχουν παίξει οκτώ αγώνες χωρίς κόσμο στο πλευρό τους. Κάτι παραπάνω από μισό γύρο πρωταθλήματος.