ΠΑΟΚ: Κανονικά προπονήθηκε ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί γυμνάστηκε χωρίς καμία ενόχληση στη σημερινή (19/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ και έθεσε εαυτόν στα πλάνα του κόουτς του «Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία, για τον κυριακάτικο (22/11) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Κανονικά προπονήθηκε ο Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής (19/11) προπόνησης του ΠΑΟΚ χωρίς πρόβλημα. Κατόπιν τούτου, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του «Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή (22/11) για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Απεναντίας, ο Αουγκούστο έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Επιπλέον, οι Τζόλης και Μιχαηλίδης επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, ήταν αρνητικοί και προπονήθηκαν κανονικά, όπως και οι Τσιγγάρας, Τσόλακ και Κούτσιας.

Αντίθετα, οι Ίνγκασον και Ουαγκέ δούλεψαν μόνοι τους και σήμερα και αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα αύριο (20/11).

Τέλος, οι Γιαννούλης και Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Η προπόνηση των Θεσσαλονικέων, που προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά στην αμυντική και επιθετική τακτική. Ακολούθως στο δίτερμα κλήθηκαν να εφαρμόσουν στην πράξη όσα έκαναν στις ασκήσεις. Η ατομική δουλειά για βελτίωση σε επιμέρους τομείς ολοκλήρωσε τη δουλειά της ημέρας.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (10:30) της Παρασκευής (20/11) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.