Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι καλείται να ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια στην προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σε ρυθμούς ντέρμπι έχουν αρχίσει και κινούνται στον Ολυμπιακό και έχουν την προσοχή τους στραμμένη αποκλειστικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει για τον αγώνα με τους "πράσινους", αλλά τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το βασικό θέμα που προβληματίζει τον Πορτογάλο προπονητή έχει να κάνει με τους διεθνείς. Όπως συμβαίνει σε κάθε διακοπή έτσι και τώρα αρκετοί είναι οι παίκτες που λείπουν και θα παίξουν στο ντέρμπι με μία προπόνηση.

Οι Χασάν, Ελ Αραμπί παίζουν σήμερα (17/11) οπότε αναμένονται στον Ρέντη την Πέμπτη και σε φουλ προπόνηση θα μπουν την Παρασκευή. Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Μασούρας έχουν αύριο (18/11) ματς με την Εθνική ομάδα , ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ραντζέλοβιτς με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Σήμερα έχει παιχνίδι και ο Σεμέδο, αφού η Πορτογαλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κροατία.

Ο Μαρτίνς έχει μάθει να ζει με αυτό το πρόβλημα, αλλά όπως και να 'χει είναι ένα θέμα που τον απασχολεί ειδικά τώρα που έχει μπροστά του ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τους "πράσινους" και θα ήθελε να έχει τους παίκτες στη διάθεση του, αλλά στην ουσία θα πάει στο ματς με μία προπόνηση.