Ατρόμητος: Ο Κορακάκης στο τεχνικό επιτελείο

Ο Γιώργος Κορακάκης είναι από σήμερα (17/11) βοηθός του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του Ατρόμητου. Γιατί πήρε αυτή την απόφαση η ΠΑΕ.

Ατρόμητος: Ο Κορακάκης στο τεχνικό επιτελείο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε σήμερα (17/11), πως ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι συνεργάτης του Νταμίρ Κάναντι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση

«Έπειτα από την αναβολή όλων των δραστηριοτήτων των ομάδων της ακαδημίας μας, ο τεχνικός διευθυντής τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης αποτελεί τον 2ο βοηθό προπονητής της αντρικής ομάδας.

Πρόκειται για μια κοινή απόφαση του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή μας, Νταμίρ Κάναντι.

Έτσι ο Γιώργος Κορακάκης, γνωστός για την αγάπη του για τον Ατρόμητο, τις γνώσεις του σε τακτικά κομμάτια αλλά και σε επίπεδο προπονητικών κατευθύνσεων, έχει αναλάβει τον παραπάνω ρόλο από την περασμένη βδομάδα.

Ως δεύτερος βοηθός προπονητή εκτός από τη συμμετοχή του στις προπονήσεις έχει αναλάβει και το ρόλο της ανάλυσης τακτικών του αντιπάλου από την εξέδρα με σκοπό την ενημέρωση του κόουτς στο ημίχρονο αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων σε συνεργασία με τον αναλυτή, Γιάννη Αντωνόπουλο.

Η συνεργασία του Γιώργου Κορακάκη με το τεχνικό επιτελείο της αντρικής ομάδας θα διαρκέσει μέχρι την επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομής και ειδικότερα της Κ19.

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας βρίσκονται ο Μανού Ερβάς (βοηθός προπονητή), ο Σωτήρης Ρούσσης (γυμναστής φυσικής κατάστασης), ο Χρυσόστομος Βενιαμίν (προπονητής τερματοφυλάκων), ο Γιώργος Πήδουλας (γυμναστής αποκατάστασης), ο Γιάννης Αντωνόπουλος (αναλυτής αγώνων) και ο Τόλης Αποστόλου (επικεφαλής scouting)».