ΠΑΟΚ: Μαγνητική τομογραφία ο Ελ Καντουρί

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ υπέβαλε τον Ελ Καντουρί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στην ποδοκνημική

ΠΑΟΚ: Μαγνητική τομογραφία ο Ελ Καντουρί

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία εξακολουθεί να έχει σημαντικές παρουσίες στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αυτή τη φορά στο γήπεδο σε αντίθεση με τον Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε στο γυμναστήριο.

Μάλιστα το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου» αποφάσισε να τον υποβάλει σε εξετάσεις για να φανεί πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Έτσι ο Μαροκινός θα κάνει μαγνητική και τα αποτελέσματα της θα δείξουν πότε θα είναι διαθέσιμος. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δέχθηκε χθες ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης και εγκατέλειψε το ομαδικό πρόγραμμα.

Η δουλειά ξεκίνησε με συναρμογή, ακολούθησε ένας στίβος μάχης με διάφορους σταθμούς και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.