Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Χολέμπας ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν η μεγάλη αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει βεβαιότητα στον Ολυμπιακό ότι ο παίκτης θα παίξει το Σάββατο το βράδυ.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Χολέμπας ενόψει Παναθηναϊκού

Από την περασμένη Παρασκευή και εκείνο το φιλικό με τον Ατρόμητο στον Ρέντη, στον Ολυμπιακό υπήρχε έντονη ανησυχία για τον Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος μπακ είχε αποχωρήσει νιώθοντας ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Μάλιστα είχε βγάλει και μαγνητική το Σάββατο, η οποία δεν είχε δείξει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Η αγωνία παρέμενε στον Ρέντη και περίμεναν να επιστρέψει η ομάδα του Πειραιά στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό. Ο Χολέμπας στην προπόνηση της Δευτέρας εξετάστηκε και πάλι από το ιατρικό επιτελείο και η αρχική άποψη ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό δεν άλλαξε.

Τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη ο Χολέμπας ακολούθησε θεραπεία στον Ρέντη προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του. Έτσι κι αλλιώς αυτές τις ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε σκοπό να πιέσει τον ποδοσφαιριστή του για να μπει σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι προπονήσεις διεξάγονται με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να πιέσει τον Χοσέ, για τον οποίο υπάρχει σιγουριά ότι θα παίξει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και ο ίδιος, άλλωστε είναι γερό σκαρί και δύσκολα να χάσει το ντέρμπι για το πρόβλημα που αποκόμισε στο φιλικό με τον Ατρόμητο.