Τι γίνεται με Μιραλάς

Η παρουσία του στο ΣΕΦ, οι ερμηνείες της και τα σενάρια από την Αγγλία.

Τι γίνεται με Μιραλάς

Αποτέλεσε παρελθόν πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο Κέβιν Μιραλάς, ένα πρωινό Παρασκευής, μέσα στον Μάιο πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό το οποίο αφορούσε το δανεισμό του από την Έβερτον.

Τότε το ρεπορτάζ έλεγε ότι τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά επιθυμούσαν την παραμονή του Βέλγου στον Ολυμπιακό.

Όμως το ποσό που ζητούσε η Έβερτον για να τον παραχωρήσει με μεταγραφή κρινόταν απαγορευτικό, ειδικά μετά τις φετινές επιδόσεις του Κέβιν στην ομάδα, οι οποίες απείχαν κατά πολύ από εκείνες της πρώτης του θητείας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας!

«Φεύγω... για την ώρα. Πάντα οπαδός του Ολυμπιακού», δήλωσε λίγο αργότερα ενώ μετά από λίγες ημέρες μάθαινε ότι είναι εκτός Μουντιάλ κάτι που δεν είναι καλό για τον Βέλγο όμως μειώνει τις πιθανότητες οι Άγγλοι της Έβερτον να αυξήσουν περισσότερο τις απαιτήσεις τους.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε το σενάριο σύμφωνα με το οποίο δεν αποκλείεται να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Ολυμπιακό για την τρίτη του θητεία, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να… παίρνει την θέση του στην Έβερτον. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ για το εν λόγω σενάριο, ο Μάρκο Σίλβα, που πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Βρετανούς, θα ήθελε τον Νορβηγό αμυντικό στην ομάδα του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να του προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Λιμάνι και να συνεχίσει την καριέρα του σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έτσι, πάντα σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας, η Έβερτον αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, βάζοντας στην… εξίσωση και τον Κέβιν Μιραλάς.

Η εξίσωση όμως έχει και το οικονομικό σκέλος. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να συμφωνήσει με την Έβερτον, σίγουρα όχι με τα δεδομένα που προ ημερών υπήρξε συζήτηση για τον παίκτη. Επίσης να συμφωνήσει στο οικονομικό και με τον Βέλγο. Το θέμα σίγουρα θα απασχολήσει και στο μέλλον και φυσικά η παρουσία του Μιραλάς στο ΣΕΦ για τον 2ο τελικό του μπάσκετ είναι ενδεικτική των προθέσεών του.