ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στην προπόνηση

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχθηκε ένα χτύπημα στη σημερινή (16/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ και αποχώρησε.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στην προπόνηση

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Δευτέρας (16/11). Συγκεκριμένα ο 30χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και εγκατέλειψε το ομαδικό πρόγραμμα. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι κάτι σοβαρό και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Κατά τα άλλα, ο Ντάγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Και του Βραζιλιάνου η κατάσταση θα παρακολουθείται καθημερινά. Ο Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον κορονοϊό στο σπίτι του, ενώ ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται ακόμα στην Ιταλία, όπου συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του από την εγχείρηση στο γόνατο.

Αντίθετα ο Λέο Ζαμπά μπήκε σήμερα στους κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας με την ομάδα, προσφέροντας μία λύση παραπάνω στα χέρια του προπονητή του «Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των Θεσσαλονικέων.

Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα και συνεχίστηκε με παιχνίδια με μπάλα και συγκεκριμένους τακτικούς στόχους. Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί (11:30) της Τρίτης (17/11) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.