«Ψάχνει» στόπερ ο Μπόλονι ενόψει Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι σε δίλημμα μεταξύ Βέλεθ και Πούγγουρα για τον παίκτη που θα είναι δίπλα στον Σένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Ψάχνει» στόπερ ο Μπόλονι ενόψει Ολυμπιακού

Ο Λάζλο Μπόλονι συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία του μετ' εμποδίων, καθώς εδώ και μέρες δε μπορεί να δουλέψει με τους επτά διεθνείς αλλά και με τους πέντε ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Από αυτούς τους πέντε είναι δεδομένο πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δε θα είναι έτοιμοι οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο. Ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο περιμένει δύο σημαντικές επιστροφές με τον Βέλεθ και τον Πούγγουρα να αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Το ποιος θα επιλεγεί για παρτενέρ του Σένκεφελντ θα αποσαφηνιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον Βέλεθ πάντως να έχει ένα προβάδισμα, καθώς φαίνεται πως το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες έχει υποχωρήσει.

Από την άλλη ο Πούγγουρας που είχε ένα μυϊκό πρόβλημα, ναι μεν πρόκειται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά έχει χάσει και αρκετές, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα του βασικού.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη διάρκεια της εβδομάδας και ανάλογα με την κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.

Πάντως στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μπόλονι δεν είχε ουσιαστικά κάποιον στόπερ να περάσει στο ματς, όταν ο Βέλεθ «γύρισε» το πόδι του και υποχρεώθηκε ο Ισπανός να συνεχίσει το ματς για να μην αναγκαστεί ο Ρουμάνος να τοποθετήσει τον Κουρμπέλη δίπλα στον Σένκεφελντ.