Το γκολ «κλειδί» του Ολυμπιακού

Έχει σχέδιο ο Ολυμπιακός στο χρονικό σημείο που σκοράρει και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται σε μία συγκεκριμένη στιγμή των αγώνων.

Το γκολ «κλειδί» του Ολυμπιακού

Από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού εκεί που στέκονται άπαντες είναι στα χαμένα πρώτα ημίχρονα της ομάδας. Και πράγματι είναι εντυπωσιακό στοιχείο να μην έχει σκοράρει σε έντεκα ματς στα πρώτα 45 λεπτά. Μέχρι τώρα δεν του έχει βγει να βάλει γκολ στο πρώτο μέρος γιατί ευκαιρίες είχε. Με τον ΟΦΗ για παράδειγμα είχε και δοκάρι με τον Μπρούμα, αλλά και πάλι γκολ δεν μπήκε.

Πάντως ο Ολυμπιακός πέρα από αυτό το στοιχείο μας έχει δείξει και κάποια άλλα πράγματα. Το βασικό είναι ότι η ομάδα του Πειραιά ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με τρομερή ένταση και πίεση στον αντίπαλο.

Αυτό μέχρι τώρα έχει βγει, διότι συνηθίζει να σκοράρει στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης. Στο 52' έβαλε το γκολ στον ΟΦΗ και στο ίδιο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ στο ματς με τον Ατρόμητο. Στο 51' έγινε το 1-0 και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ με τον Παναιτωλικό το 1-0 έγινε στο 48'. Μόνο με τον Αστέρα Τρίπολης καθυστέρησε κάπως, αφού το γκολ ήρθε στο 59'.

Και προφανώς όλο αυτό δεν συμβαίνει τυχαία από τον Ολυμπιακό. Είναι η οδηγία του προπονητή να μπει η ομάδα δυνατά στο γήπεδο και να βάλει το γρήγορο γκολ. Και μέχρι τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος το βάζει αυτό το γκολ και κόβει τα πόδια του αντιπάλου και παίρνει τα παιχνίδια. Είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο αυτό που καταφέρνει και σκοράρει ο Ολυμπιακός και βάζει τον αντίπαλο του στα σχοινιά.