ΠΑΟΚ: Καθαρός ο υπέρηχος του Αουγκούστο - Επιστρέφει ο Ζαμπά σε κανονικούς ρυθμούς

Καθαρός ήταν ο υπέρηχος του Ντάγκλας Αουγκούστο στη σαββατιάτικη (14/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Λέο Ζαμπά συμμετείχε με την ομάδα σε μέρος της δουλειάς και από μεθαύριο (16/11) μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Καθαρός ο υπέρηχος του Αουγκούστο - Επιστρέφει ο Ζαμπά σε κανονικούς ρυθμούς

Σε υπέρηχο υποβλήθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο στη σημερινή (14/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα αυτού δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, κατά συνέπεια ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος έκανε θεραπεία, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες θα μπει στην ομαδική δουλειά.

Σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του θα μπει από την ερχόμενη Δευτέρα (16/11) και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έβγαλε μέρος του σημερινού προγράμματος με την ομάδα.

Αντίθετα, εκτός προπονήσεων εννοείται ότι παραμένει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ανιχνεύτηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν μεταφέρει στο σπίτι του διεθνούς μπακ ποδήλατο και λάστιχα, ενώ του χορήγησαν και ειδικό πρόγραμμα για να δουλεύει κατά τις ημέρες της ανάρρωσής του.

Όσον αφορά την προπόνηση του Σαββάτου, ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo. Ακολούθησε μια σειρά από σπριντ και στο τελείωμα του προγράμματος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα οκτώ εναντίον οκτώ.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν ρεπό αύριο (15/11) και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (11:30) της ερχόμενης Δευτέρας (16/11) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.