Ολυμπιακός: Μήνυμα από Μπρούμα στο φιλικό

Ο Μπρούμα ήταν ένα από τα κέρδη του Ολυμπιακού από το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος έστειλε μήνυμα ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά με την επανέναρξη.

Ολυμπιακός: Μήνυμα από Μπρούμα στο φιλικό

Το ζητούμενο για τον Πέδρο Μαρτίνς αυτή την περίοδο είναι να "φτιάξει" κάποιους από τους παίκτες του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μπρούμα, ο οποίος άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα ματς πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έπαιξε βασικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στο Ηράκλειο, μάλιστα είχε και δοκάρι ο Μπρούμα, ο οποίος έκανε μία πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση.

Στο φιλικό που έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/11) στον Ρέντη ο 26χρονος εξτρέμ ήταν βασικός. Από ένα ματς που ο Ολυμπιακός έχασε με σκορ 5-2 είναι αλήθεια ότι δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος να κρατήσει.

Ο Μπρούμα τουλάχιστον είναι ένα από τα θετικά αυτού του αγώνα. Ήταν αρκετά δραστήριος το διάστημα που έπαιξε και έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Βαλμπουενά στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα του και στο φιλικό με τον Ατρόμητο ήταν ελπιδοφόρα και έστειλε μήνυμα ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι ένα ακόμα όπλο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.